Herkullista luettavaa


Mistä on hyvät kakut tehty?  - Leivotaan yhdessä

Teksti Maija Miikkola, kuvitus Johanna Sarajärvi

Kakkujen tekeminen on hauskaa. Vielä hauskempaa on tehdä niitä yhdessä vanhempien, ystävien tai vaikkapa isovanhempien kanssa.. Kakut maistuvat hyvältä, itse valmistetut kakut maistuvat kaikkein parhailta.

Kun astut keittiöön, astut jännittävään makujen ja tuoksujen maailmaan Haistele, maistele, koskettele ja katsele. Kuuntele ruokien tarinoita. On jännittävä tietää, mistä suklaa on kotoisin ja minne saakka yltävät vehnän juuret. Tässä kirjassa on tietoa muun muassa suklaasta, vehnästä ja meille tutusta omenasta.

Maija Miikkola

Maija Miikkola

Maija Miikkola on syntynyt Lahdessa vuonna 1976. Hän on opiskellut venäjää ja kirjallisuutta Helsingin ja Pietarin yliopistossa. Miikkola asuu miehensä ja kolmen tyttärensä kanssa Montpellierissa, Ranskassa. Ranskaan hän muutti vuonna 1999. Hän kirjoittaa lehtijuttuja, tekee käännöksiä ja uutisanalyyseja. Miikkola on kiinnostunut kirjallisuudesta ja ruuanlaitosta sekä matkustelusta. Matkoillaan hän kerää erilaisia ruokareseptejä.

Johanna Sarajärvi

Johanna Sarajärvi

Johanna Sarajärvi on vuonna 1981 syntynyt kuvittaja. Hän on opiskellut muotoilua ja graafista suunnittelua. Hän asuu Nokialla ja toimii freelance-kuvittajana. Perhesuhteet ovat mies, pieni poika Onni ja Oskari-koira.


Media Temple