Herkullista laitettavaa


Iloiset raakaherkut

Teksti Maija Miikkola, kuvitus Johanna Sarajärvi , valokuvat Tiina Kälkäinen

Tämän kirjan kakkuja ei tarvitse panna uuniin. Näitä herkkuja voi muokata ja muotoilla oman maun mukaan. Se on mukavaa. Raakaherkkujen kanssa mielikuvitukselle ei juuri ole rajoja!

Kakuissa, kekseissä ja makeisissa hyödynnetään luonnontuotteiden ominaisuuksia ja ne ovat terveellinen vaihtoehto makeannälkään. Helppojen ohjeiden ja vinkkien avulla voit leipoa lastesi tai ystäviesi kanssa. Yhdessä tekeminen on hauskaa.

Kirjan reseptit soveltuvat myös monille yliherkkyyksistä kärsiville tai erilaisia ruokavalioita noudattaville ihmisille. Resepteissä ei käytetä munia, maitotuotteita, vehnää eikä sokeria.

Toivotan kaikille pienille ja vähän isommille ruoanlaittajille loistavia löytömatkoja raakaherkkujen maailmaan!
Maija Miikkola, Montpellier, Ranska.

ISBN 978-952-5321-87-6 sidottu Neliväri 48 sivua

Maija Miikkola

Maija Miikkola

Maija Miikkola on syntynyt Lahdessa vuonna 1976. Hän on opiskellut venäjää ja kirjallisuutta Helsingin ja Pietarin yliopistossa. Miikkola asuu miehensä ja kolmen tyttärensä kanssa Montpellierissa, Ranskassa. Ranskaan hän muutti vuonna 1999. Hän kirjoittaa lehtijuttuja, tekee käännöksiä ja uutisanalyyseja. Miikkola on kiinnostunut kirjallisuudesta ja ruuanlaitosta sekä matkustelusta. Matkoillaan hän kerää erilaisia ruokareseptejä.

Johanna Sarajärvi

Johanna Sarajärvi

Johanna Sarajärvi on vuonna 1981 syntynyt kuvittaja. Hän on opiskellut muotoilua ja graafista suunnittelua. Hän asuu Nokialla ja toimii freelance-kuvittajana. Perhesuhteet ovat mies, pieni poika Onni ja Oskari-koira.


Media Temple